Kennemer Taxatie Service

NWWI taxatie in de regio Haarlem en Beverwijk

NWWI taxatie / taxatierapport in de regio Haarlem en Beverwijk door een erkend taxateur

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Het NWWI controleert en valideert een taxatierapport waardoor deze wordt geaccepteerd door het NHG en alle hypotheek geldverstrekkers.

Taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI, moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Ze kennen de regio en leveren u een leesbaar, betrouwbaar taxatierapport.

Waarom een NWWI taxatie?

Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur door voortdurend te controleren. En omdat de taxateur verplicht is zijn taxatie goed te onderbouwen, is ook voor u zichtbaar hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Een NWWI taxatie beschermt u zo tegen een onjuiste waardebepaling. NHG stelt ook verplicht dat het taxatierapport wordt gecontroleerd.

Taxatierapport aanvragen?

Als consument kunt u via het contactformulier op deze website een NWWI / NHG taxatieopdracht laten uitvoeren.

Indien u contact met ons opneemt zullen wij persoonlijke gegevens van u opslaan. Daarbij respecteren wij uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Kosten NWWI taxatie in de regio Haarlem en Beverwijk

Als u een NHG / NWWI taxatie / taxatierapport voor de regio Kennermerland via deze website aanvraagt is het tarief: € 450,- incl BTW. In dit vaste taxatie tarief zijn dus ook de kosten opgenomen die het NWWI keurmerk de taxateur in rekening brengt.

Betrokken organisaties

Het NWWI wordt branchebreed gedragen. De oprichting is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM), Vereniging VBO Makelaar (VBO), de Organisatie van Financiële Dienstverleners (OvFD), ABN Amro Hypotheken Groep, Obvion en Achmea Hypotheekbank.